Hellstens Sandåtervinning Handelsbolag

Kalmar län

Information

Hellstens Sandåtervinning Handelsbolag är ett företag som finns i Oskarshamn. I Hellstens Sandåtervinning Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hellsten, Claes Ivar Ragnvald som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Hellsten, Joulia Ardalionovna som är född 1967 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hellstens Sandåtervinning Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hellstens Sandåtervinning Handelsbolag på telefon 0490-71079.

Renovering av sandfilter för färskvatten och konsultverksamhet samt övrigt inom verksamhetsområdet förenlig verksamhet.

Idag är Hellstens Sandåtervinning Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Hellstens Sandåtervinning Handelsbolag är ett av många företag som finns i Kalmar län och Oskarshamn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Hellstens Sandåtervinning Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Hellstens Sandåtervinning Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hellstens Sandåtervinning Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Hellstens Sandåtervinning Handelsbolag har 969624-7791 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Kalmar län.