Gässhult Säteri Kommanditbolag

Kalmar län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Oskarshamn och Gässhult Säteri Kommanditbolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och Gässhult Säteri Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Gässhult Säteri Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Gässhult Säteri Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1994-10-07. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Oskarshamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Gässhult Säteri Kommanditbolag ska trivas.

Gässhult Säteri Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Oskarshamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Ändamålet ska vara att bedriva konferensverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gässhult Säteri Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Gässhult Säteri Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Oskarshamn.

Vill man komma i kontakt med Gässhult Säteri Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-4024168.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Gässhult Säteri Kommanditbolag är Intellectual Capital Nordic AB som är född och har titeln Komplementär, Runer, Johanna Elisabeth som är född 1978 och har titeln Kommanditdelägare, .

Gässhult Säteri Kommanditbolag har 969607-9103 som sitt organisationsnummer.