Witch (1) One Pub & Restaurang Kommanditbolag

Kalmar län

Information

Witch (1) One Pub & Restaurang Kommanditbolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Oskarshamn som är den kommunen där Witch (1) One Pub & Restaurang Kommanditbolag finns. I Oskarshamn så finns det många olika Kommanditbolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Witch (1) One Pub & Restaurang Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och bolaget har F-skatt vilket Witch (1) One Pub & Restaurang Kommanditbolag har haft sedan 1998-01-01. Witch (1) One Pub & Restaurang Kommanditbolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Witch (1) One Pub & Restaurang Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Alguréns v., 387 50, Köpingsvik men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0491-91005.

Oskarshamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

Witch (1) One Pub & Restaurang Kommanditbolag har idag 916766-4003 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Witch (1) One Pub & Restaurang Kommanditbolag

Bolaget skall bedriva Pub och restaurangverksamhet.

I Witch (1) One Pub & Restaurang Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Billhäll, Claes Lennart som är född 1965 och har titeln Komplementär, Stenfelt, Åsa Birgitta som är född 1964 och har titeln Kommanditdelägare, .