U & I Engineering Handelsbolag

Kalmar län

Information

916614-1359 är organisationsnummer för verksamheten U & I Engineering Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som U & I Engineering Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Oskarshamn som är den kommunen som U & I Engineering Handelsbolag finns i.

U & I Engineering Handelsbolag har varit registrerat sedan 1992-05-29 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-05-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för U & I Engineering Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-05-22.

U & I Engineering Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Oskarshamn som också är .

Firmatecknare för U & I Engineering Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med U & I Engineering Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-6338878 eller genom brev på följande adress:
Klarabergsv. 14, 572 41, Oskarshamn

Konsulterande verksamhet i samband med projektering och i drifttagande av anläggningar där centrifugal separatorer ingår

Det finns olika personer som har en koppling med U & I Engineering Handelsbolag och det är Degerman, Inger Anita som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Eklöf, Ulf Gunnar Robert som är född 1947 och har titeln Bolagsman,