B K Fagereke i Oskarshamn Kommanditbolag

Kalmar län

Information

B K Fagereke i Oskarshamn Kommanditbolag är en verksamhet som finns i Oskarshamn. I B K Fagereke i Oskarshamn Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Erlandsson, Stig Jan Kennerth som är född 1944 och har titeln Komplementär, Westerlund, Anna Emilia My som är född 1980 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med B K Fagereke i Oskarshamn Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå B K Fagereke i Oskarshamn Kommanditbolag på telefon 0491-77035.

Travsport, hästuppfödning och därmed förenlig verksamhet. Utföra ljusarrangemang.

Idag är B K Fagereke i Oskarshamn Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

B K Fagereke i Oskarshamn Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Oskarshamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

B K Fagereke i Oskarshamn Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och B K Fagereke i Oskarshamn Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för B K Fagereke i Oskarshamn Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

B K Fagereke i Oskarshamn Kommanditbolag har 916529-6824 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.