Kommanditbolaget Tvätt-Service

Kalmar län

Information

916423-5393 är organisationsnummer för bolaget Kommanditbolaget Tvätt-Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kommanditbolaget Tvätt-Service är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Oskarshamn som är den kommunen som Kommanditbolaget Tvätt-Service finns i.

Kommanditbolaget Tvätt-Service har varit registrerat sedan 1983-04-20 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kommanditbolaget Tvätt-Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1983-01-01.

Kommanditbolaget Tvätt-Service är och det finns flera bolag i Oskarshamn som också är .

Firmatecknare för Kommanditbolaget Tvätt-Service är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

Vill ni komma i kontakt med Kommanditbolaget Tvätt-Service så kan ni göra det på telefon genom 0491-77035 eller genom brev på följande adress:
Verkstadsg. 6, 572 35, Oskarshamn

Tvättinrättning.

Det finns olika personer som har en koppling med Kommanditbolaget Tvätt-Service och det är Klingströms Fastighetsaktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Klingström, Ann-Kristin som är född 1948 och har titeln Kommanditdelägare,