Loud and Proud

Kalmar län

Information

I Oskarshamn finns det ett Enskild firma som heter Loud and Proud. Det finns flera verksamheter som liknar Loud and Proud i Kalmar län. Oskarshamn är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Loud and Proud är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-05-25 och det finns flera verksamheter som är det i Kalmar län.

Sedan 2006-03-09 så har Loud and Proud varit registrerat och sedan 2006-05-25 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Loud and Proud och det finns fler verksamheter som är det i Oskarshamn.

Vill man komma i kontakt med Loud and Proud så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Loud and Proud så kan ni göra det på 0491-71095.

Import och försäljning av multimedia produkter och tillbehör. Främst inriktat på billjud. Uthyrning av tjänst som taxichaufför, konsultverksamhet avseende multimediaprodukter samt försäljning av desamma, uthyrning av städmaskiner,massagestolar, samt försäljning av uthyrningsobjekt.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lidehag, Jon Kristofer som är född 1984 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Loud and Proud har 840527-XXXX som sitt organisationsnummer.