Elcentralen Martin Franzén

Kalmar län

Information

800701-XXXX är organisationsnummer för bolaget Elcentralen Martin Franzén. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Elcentralen Martin Franzén är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Oskarshamn som är den kommunen som Elcentralen Martin Franzén finns i.

Elcentralen Martin Franzén har varit registrerat sedan 2007-06-26 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Elcentralen Martin Franzén så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Elcentralen Martin Franzén är och det finns flera bolag i Oskarshamn som också är .

Firmatecknare för Elcentralen Martin Franzén är följande:

Vill ni komma i kontakt med Elcentralen Martin Franzén så kan ni göra det på telefon genom 0491-91246 eller genom brev på följande adress:

Elfirma.

Det finns olika personer som har en koppling med Elcentralen Martin Franzén och det är Fransén, Jan Martin Daniel som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,