Bergstrands Röjartjänst

Kalmar län

Information

Bergstrands Röjartjänst hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Oskarshamn som är den kommunen där Bergstrands Röjartjänst finns. I Oskarshamn så finns det många olika Enskild firma och i Kalmar län så finns det ännu fler Enskild firma. Bergstrands Röjartjänst tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Bergstrands Röjartjänst har haft sedan 1997-01-01. Bergstrands Röjartjänst har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bergstrands Röjartjänst så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0491-760577.

Oskarshamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Bergstrands Röjartjänst har idag 770705-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Bergstrands Röjartjänst

Maskinell kantklippning av vägkanter. Snöröjning på vintern och diverse skogsuppdrag.

I Bergstrands Röjartjänst så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergstrand, Erik Emil som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .