GL entreprenad Misterhult

Kalmar län

Information

I Oskarshamn finns det ett Enskild firma som heter GL entreprenad Misterhult. Det finns flera verksamheter som liknar GL entreprenad Misterhult i Kalmar län. Oskarshamn är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

GL entreprenad Misterhult är registrerat F-skatt och har varit det sedan -0001-11-30 och det finns flera verksamheter som är det i Kalmar län.

Sedan 2008-06-05 så har GL entreprenad Misterhult varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är GL entreprenad Misterhult och det finns fler verksamheter som är det i Oskarshamn.

Vill man komma i kontakt med GL entreprenad Misterhult så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med GL entreprenad Misterhult så kan ni göra det på .

Skogsarbeten såsom avverkning och röjning. Schaktarbeten såsom dikning och tomtplanering. Traktorentreprenad såsom snöröjning och vägsladdning.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lundin, Gunnar Lennart som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

GL entreprenad Misterhult har 750217-XXXX som sitt organisationsnummer.