Kustbygg Oskarshamn

Kalmar län

Information

731217-XXXX är organisationsnummer för bolaget Kustbygg Oskarshamn. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kustbygg Oskarshamn är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Oskarshamn som är den kommunen som Kustbygg Oskarshamn finns i.

Kustbygg Oskarshamn har varit registrerat sedan 2003-05-27 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kustbygg Oskarshamn så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Kustbygg Oskarshamn är och det finns flera bolag i Oskarshamn som också är .

Firmatecknare för Kustbygg Oskarshamn är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kustbygg Oskarshamn så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Byggnadsfirma, snickeri, kakel, klinker och golvarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Kustbygg Oskarshamn och det är Bladås, Fredrik Juhani Mattias som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,