Ernemar Hamn Ekonomisk förening

Kalmar län

Information

Ernemar Hamn Ekonomisk förening är ett företag som finns i Oskarshamn. I Ernemar Hamn Ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergström, Per Ola som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Lars Gösta som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Limegård, Berndt som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Malm, Claes Göran som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsén, Erik Gustav Lennart som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Pedersen, Arvid Peder som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamotSandberg, Per Gunnar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Jacobi, Per Anders som är född 1970 och har titeln Suppleant, Kahn, Arne Olof som är född 1946 och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Ernemar Hamn Ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ernemar Hamn Ekonomisk förening på telefon 0491-17400.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva och utveckla Ernemar Hamn.

Idag är Ernemar Hamn Ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Ernemar Hamn Ekonomisk förening är ett av många företag som finns i Kalmar län och Oskarshamn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ernemar Hamn Ekonomisk förening innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-02-27 och Ernemar Hamn Ekonomisk förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ernemar Hamn Ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Bergström, Per Ola -Malm, Claes Göran

Ernemar Hamn Ekonomisk förening har 716431-2303 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.