Bostadsrättsföreningen Duvan i Påskallavik

Kalmar län

Information

Bostadsrättsföreningen Duvan i Påskallavik är en verksamhet som finns i Oskarshamn. I Bostadsrättsföreningen Duvan i Påskallavik finns det lite olika personer som är förknippade och det är Langborger, Per Mikael Brynolf som är född 1962 och har titeln Likvidator, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Duvan i Påskallavik så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Duvan i Påskallavik på telefon .

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden.

Idag är Bostadsrättsföreningen Duvan i Påskallavik av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Duvan i Påskallavik är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Oskarshamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Duvan i Påskallavik innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsföreningen Duvan i Påskallavik är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Duvan i Påskallavik så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Bostadsrättsföreningen Duvan i Påskallavik har 716404-5309 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.