T Vidbäcks Entreprenad

Kalmar län

Information

710216-XXXX är organisationsnummer för verksamheten T Vidbäcks Entreprenad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som T Vidbäcks Entreprenad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Oskarshamn som är den kommunen som T Vidbäcks Entreprenad finns i.

T Vidbäcks Entreprenad har varit registrerat sedan 2006-12-19 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för T Vidbäcks Entreprenad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-30.

T Vidbäcks Entreprenad är och det finns flera verksamheter i Oskarshamn som också är .

Firmatecknare för T Vidbäcks Entreprenad är följande:

Vill ni komma i kontakt med T Vidbäcks Entreprenad så kan ni göra det på telefon genom 070-6934444 eller genom brev på följande adress:

Svets och smide, reparationsarbeten, industriservice, byggnation, husrenovering, kök, toaletter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med T Vidbäcks Entreprenad och det är Vidbäck, Torbjörn Gunnar Vilhelm som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,