Wilanders Maskinservice

Kalmar län

Information

Enskild firma finns det flera av i Oskarshamn och Wilanders Maskinservice är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Wilanders Maskinservice är ett av dem. Statusen för Wilanders Maskinservice är att Bolaget är aktivt.

Wilanders Maskinservice är ett Enskild firma och skapades 2005-10-12. Det finns flera olika verksamheter i Kalmar län som är ett stort län. Oskarshamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Wilanders Maskinservice ska trivas.

Wilanders Maskinservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-13. I Oskarshamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Reparationer av trädgårdsmaskiner och bilar. även en del försäljning av trädgårdsmaskiner och delar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wilanders Maskinservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-03.

Idag är Wilanders Maskinservice och det finns flera verksamheter som är det idag i Oskarshamn.

Vill man komma i kontakt med Wilanders Maskinservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5691718.

.

De som är på något sätt har med Wilanders Maskinservice är Wilander, Dan Åke Mikael som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Wilanders Maskinservice har 690225-XXXX som sitt organisationsnummer.