Björkéns Bygg & Murning

Kalmar län

Information

670522-XXXX är organisationsnummer för företaget Björkéns Bygg & Murning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Björkéns Bygg & Murning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Oskarshamn som är den kommunen som Björkéns Bygg & Murning finns i.

Björkéns Bygg & Murning har varit registrerat sedan 2006-11-07 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-10-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för Björkéns Bygg & Murning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-26.

Björkéns Bygg & Murning är och det finns flera bolag i Oskarshamn som också är .

Firmatecknare för Björkéns Bygg & Murning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Björkéns Bygg & Murning så kan ni göra det på telefon genom 0491-91539 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Björkéns Bygg & Murning och det är Björkén, Jan Peter som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,