Karolines Skinnsömnad

Kalmar län

Information

640927-XXXX är organisationsnummer för företaget Karolines Skinnsömnad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Karolines Skinnsömnad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Oskarshamn som är den kommunen som Karolines Skinnsömnad finns i.

Karolines Skinnsömnad har varit registrerat sedan 2001-10-31 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-04-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Karolines Skinnsömnad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-04-14.

Karolines Skinnsömnad är och det finns flera bolag i Oskarshamn som också är .

Firmatecknare för Karolines Skinnsömnad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Karolines Skinnsömnad så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Hantverksarbeten, sömnad av produkter från fårkinn, kuddar, fällar, nallar.

Det finns olika personer som har en koppling med Karolines Skinnsömnad och det är Gustavsson, Lena Karoline som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,