Salong På Hår 1, Helen Ågren

Kalmar län

Information

Enskild firma finns det flera av i Oskarshamn och Salong På Hår 1, Helen Ågren är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och Salong På Hår 1, Helen Ågren är ett av dem. Statusen för Salong På Hår 1, Helen Ågren är att Bolaget är aktivt.

Salong På Hår 1, Helen Ågren är ett Enskild firma och skapades 2004-02-10. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Oskarshamn där företaget finns i jobbar för att företag som Salong På Hår 1, Helen Ågren ska trivas.

Salong På Hår 1, Helen Ågren är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-05. I Oskarshamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Frisör samt försäljning av hårvårdsprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Salong På Hår 1, Helen Ågren är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-05.

Idag är Salong På Hår 1, Helen Ågren och det finns flera företag som är det idag i Oskarshamn.

Vill man komma i kontakt med Salong På Hår 1, Helen Ågren så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0491-77074.

.

De som är på något sätt har med Salong På Hår 1, Helen Ågren är Ågren, Marie Helén som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Salong På Hår 1, Helen Ågren har 640527-XXXX som sitt organisationsnummer.