DB's Intelligent Qualified Energi

Kalmar län

Information

DB's Intelligent Qualified Energi hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Oskarshamn som är den kommunen där DB's Intelligent Qualified Energi finns. I Oskarshamn så finns det många olika Enskild firma och i Kalmar län så finns det ännu fler Enskild firma. DB's Intelligent Qualified Energi tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket DB's Intelligent Qualified Energi har haft sedan 2004-10-21. DB's Intelligent Qualified Energi har funnits sedan och 2004-10-21 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till DB's Intelligent Qualified Energi så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0491-97080.

Oskarshamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

DB's Intelligent Qualified Energi har idag 620704-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för DB's Intelligent Qualified Energi

Konsult och installatör med inriktning inom projektering, installation och service av värmesystem och styr övervak- ningssystem till villor och mindre fastigheter. Fastighet byggnadsvård och fastighetsservice. Försäljning av värmepannor, pelletsbrännare, pelletskaminer, solpaneler, pumpar, fläktar ventilationssystem, styr larmsystem, datorer, datautrustning samt där om kringutrustning. Försäljning distribution av bränslepellets. Styrning övervakning via GSM, internet och radiolänk. Home entertainment personal computer såsom dator med bredbandsuppkoppling som fungerar som nav central i villor och mindre fastigheter denna kan användas till att lagra se filmer och fotografier, styra övervaka värmesystem, skicka larm till brand inbrott, tända och släcka lampor samt därmed förenlig verksamhet.

I DB's Intelligent Qualified Energi så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bengtsson, Dan Roger Mikael som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .