UBBS Städ och Fönsterputs

Kalmar län

Information

Enskild firma finns det flera av i Oskarshamn och UBBS Städ och Fönsterputs är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och UBBS Städ och Fönsterputs är ett av dem. Statusen för UBBS Städ och Fönsterputs är att Bolaget är aktivt.

UBBS Städ och Fönsterputs är ett Enskild firma och skapades 1995-04-25. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Oskarshamn där företaget finns i jobbar för att företag som UBBS Städ och Fönsterputs ska trivas.

UBBS Städ och Fönsterputs är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Oskarshamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Fönsterputsning och städning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att UBBS Städ och Fönsterputs är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är UBBS Städ och Fönsterputs och det finns flera företag som är det idag i Oskarshamn.

Vill man komma i kontakt med UBBS Städ och Fönsterputs så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6268278.

.

De som är på något sätt har med UBBS Städ och Fönsterputs är Kyrling, Erik Urban som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

UBBS Städ och Fönsterputs har 600206-XXXX som sitt organisationsnummer.